CD&V nieuwsbrief maart 2017
Kapellen
13/03/2017
 
 

CDenV Kapellen zal opnieuw zorgverleners in de bloemetjes zetten

De dag van de zorg vindt plaats in het weekend van 18 maart. CD&V Kapellen zal dat weekend opnieuw verscheidene woonzorgcentra in Kapellen bezoeken en de zorgverleners letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zetten. 

CD&V Kapellen is de zorgverleners erkentelijk voor hun diensten en inzet. De zorgverleners zorgen ervoor dat Kapelse hulpbehoevenden niets te kort komen. Ze dragen hun steentje bij tot een warmere samenleving. Wilt u erbij zijn op het bezoek? Geef ons alvast een seintje.


Bedankt Marc Dekkers, welkom terug Anneke Groenewege De Lie!

Marc Dekkers, gemeenteraadslid van CD&V Kapellen, heeft vanaf maart zijn mandaat vroegtijdig overdragen aan Anneke Groenewege-De Lie.  Marc wil geen grote rol opnemen in de verkiezingen van 2018 en wenst voor zichzelf en zijn familie een betere balans tussen zijn professionele bezigheden en vrije tijd uit te bouwen.
“Het is dan ook niet meer dan normaal dat ik mijn opvolgster nu al de kans geef zich in te werken in de uitgebreide materie met het zicht op de volgende verkiezing”.  Marc kijkt volgens eigen zeggen terug op een zeer boeiende periode van meer dan vijftien jaar als mandataris.  “Ik bedank al mijn kiezers voor hun vertrouwen, de Kapelse CD&V Afdeling voor de kansen en mijn collega-gemeenteraadsleden voor de aangename samenwerking en contacten.  En niet te vergeten ook mijn echtgenote, voor het begrip dat ze gedurende al die drukke jaren opbracht.  Ik vertrek met een dubbel gevoel, want ik gun mijn partij alle succes voor de volgende verkiezingen.  Ik zal me ongetwijfeld maatschappelijk blijven inzetten, maar op een iets mindere snelheid.  Het vuur van de politieke passie staat momenteel op een laag pitje, als ik eerlijk moet zijn voor mezelf.  Maar ik sluit niets uit.  Ook niet dat binnen een aantal jaren het kleine vlammetje terug aangewakkerd wordt.  We zien wel wat de tijd brengt”.

Beurs over elektrische fietsen op zondag 14 mei !

Beurs over elektrische fietsen op zondag 14 mei !

Vorig jaar hadden we voor de eerste maal een beurs over elektrische fietsen georganiseerd. Omwille van het succes vorig jaar doen we het dit jaar opnieuw! Altijd al eens een proefrit willen maken op een elektrische fiets of nood aan extra uitleg ? Zet 14 mei alvast in uw agenda!

Verschillende fietsenhandelaars zullen aanwezig zijn om deskundige uitleg te geven!

Place to be is Eskapade met adres Kapelsestraat 233, 2950 Kapellen. Zondag 14 mei 2017 van 10u tot 17u! Hopelijk tot dan!

 

CD&V Kapellen GEMEENTERAAD

Fractieleider :  Sonja Janssens

 Raadslid :  Anneke Groenewege - De Lie  OCMW-raadslid :  Ronny Van Thillo 
Voorzitter:  Dries OverlaatSecretaris:  Evi Degheldere

CommunicatiePhilip Brughmans
E-mail : info@cdenvkapellen.be

Facebook : Cdenv Kapellen 

http://kapellen.cdenv.be